Magyar válogatott mérkőzés Győrben

Győrben játssza idei első mérkőzését a magyar labdarúgó válogatott. A nemzeti csapat február 29-én, este 18:00 órakor Bulgária legjobbjait fogadja.
A válogatott legutóbb 2010. március 3-án lépett pályára az ETO-parkban, akkor 1-1-es döntetlent játszott az orosz válogatottal. A magyar csapat gólját azon a meccsen Vanczák Vilmos szerezte, aki most is tagja a keretnek.
A magyar csapat szerdán, a bolgár válogatott kedden érkezik Győrbe.

Új albummal jelentkezett a tunéziai származású progresszív metal zenekar, a Myrath. A március 8-án megjelent Karma a műfajon belül is új szintre emeli a Myrathra jellemző egyedi zenei világot.

Március első szombatján esős idő várta a negyedik alkalommal megrendezett KEK Run résztvevőit. A 15. Kárpát-medencei Egyetemek Kupája keretében Budapesten megszervezett nyílt futóversenyen a csapadékos és hűvös idő ellenére is több százan mérték össze erejüket egymással, és saját magukkal. Élménybeszámoló következik.

Bár kedden rekordot döntött a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX végül veszteséggel fejezte be a nemzeti ünnep miatt rövidebb kereskedési hetet.