III. Kárpát-medencei Fiatal Magyar Közgazdászok Találkozója (KÁMFOR) Helyszín: Hétkúti Wellness Hotel**** és Lovaspark (8060 Mór, Dózsa György u. 111.) Időpont: 2013. november 15-17. (pénteken 19 órától vasárnap délig) Részvételi díj 10.000 Ft/fő (szállással, étkezésekkel, programmal). „A III. KÁMFOR a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Kárpát Régió Üzleti Hálózat támogatásával valósul meg.” Jelentkezni az alábbi linken lehet: http://kamfor2013.eventbrite.co.uk/ TERVEZETT PROGRAM november 15. péntek 17.00-19.30 REGISZTRÁC...

Megjelent a GazMag decemberi lapszáma!
Megtalálható honlapunkon a "Megjelent számok" menüpont alatt.
Mindenkinek jó olvasást és Kellemes Ünnepeket kívánunk!

Megjelent a GazMag 2013. novemberi száma. Az újság elektronikus formában megtalálható honlapunkon a "Megjelent számok" menüpont alatt. Kellemes időtöltést kívánunk mindenkinek!

november 12., kedd, 16.00 óra Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata tisztelettel meghívja Önt a KKV Klubáltal „Fény az alagút végén - Alagút és fény a magyar gazdaságban” címmel szervezett gazdaságpolitikai fórumra, melynek vendége JÁRAI ZSIGMOND, a Magyar Nemzeti Bank Felügyelőbizottságának elnöke. Az est moderátora: Kecskeméti Judit, a Buda-Cash Brókerház Zrt. sajtó és ügyfélkapcsolati igazgatója Vendégünk: Járai Zsigmond a Magyar Nemzeti Bank Felügyelőbizottságának elnöke
Idő...

Megjelent a GazMag 2013. októberi száma. Az újság elektronikus formában megtalálható honlapunkon a "Megjelent számok" menüpont alatt. Kellemes időtöltést kívánunk mindenkinek!

Építsd a karriered a HVG Állásbörzén! Gyere el Te is és találkozz jövőbeli munkaadóiddal! Legyen szó akár munkáról, akár képzésről, vagy karrierépítést támogató programokról – a HVG Állásbörzén mindenki megtalálhatja a neki szóló lehetőséget a több mint 120 kiállító 5000-nél is több állás- és képzési kínálatában. Ne hagyd ki Te se! Több mint állásbörze – színes programok a rendezvényen: 14 előadás a Karrier Fórumon – legyen szó álláskeresésről, állásinterjúról, vagy egyéb, karrierépítéssel kapcsolatos kérdésről, itt megtalálhatod a választ! Külföldi állás- és munkalehetőségek a Mob...

Megjelent a GazMag 2013. augusztus-szeptemberi dupla száma. Az újság elektronikus formában megtalálható honlapunkon a "Megjelent számok" menüpont alatt. Jó olvasást kívánunk mindenkinek!

Kedves Gólyák! Megjelent a GólyaMag, a GazMag című újság Nektek, elsősöknek szóló különkiadása!
Megtalálhatjátok honlapunkon a "Megjelent számok" menüpontban a Különszámoknál. Az újsághoz jó olvasást kívánunk, és természetesen élményekben és sikerekben gazdag egyetemi éveket is!

Interjúalany kerestetik a GazMag gólyáknak készülő különkiadásához! Szeretnéd átadni tapasztalataidat az elsősöknek? Szeretnél követendő vagy elrettentő példát mutatni az egyetemre először érkező hallgatóknak? Szeretsz szerepelni? Ha bármelyikre "Igen" a válaszod, akkor TE vagy a mi emberünk.
Jelentkezz e-mail-ben az mkt.gazmag@hotmail.hu címen, vagy jelezz nekünk facebookon, és a hét folyamán meginterjúvolunk.

Megjelent a GazMag 2013. június-júliusi dupla száma. Az újság elektronikus formában megtalálható honlapunkon a "Megjelent számok" menüpont alatt. Jó olvasást kívánunk mindenkinek!