A máról holnapra virradó éjszaka 2 órakor lép életbe a nyári időszámítás, ekkor kell az órákat egy órával előre, azaz 3 órára állítani. A Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. adatai szerint az óraátállításnak köszönhetően 1-4 százalékot csökken az áramfogyasztás.
Az óraátállítás az Európai Unióban egységesen alkalmazott módszer, a célja az, hogy a szokásos ébrenléti időszak – jellemzően reggel 7 és este 10 óra között – minél jobban közelítsen a természetes nappali világosság idejéhez.

Megjelent a GazMag 2013. márciusi száma. Az újság elektronikus formában megtalálható honlapunkon a "Megjelent számok" menüpont alatt. Jó olvasást kívánunk mindenkinek!

Szívesen kipróbálnád, milyen szerkesztőségben dolgozni? Úgy érzed, jobban csinálnád, mint mi? Ha bármelyik kérdésre "Igen" a válaszod, csatlakozz hozzánk!
Kiket keresünk? újságíró fotós grafikus karikaturista marketinges Ha felkeltettük érdeklődésedet, küldj egy e-mailt az [b]mkt.gazmag@hotmail.hu[/b] címre.

Megjelent a GazMag 2013. februári száma. Az újság elektronikus formában megtalálható honlapunkon a "Megjelent számok" menüpont alatt. Jó olvasást kívánunk mindenkinek!

Az MTA-RTKT és az MKT GYISZ meghívja Önt a 2013. február 21-én, Győrben megrendezendő ESPAN – Pannon Energia Stratégia (L00040) záró-konferenciájára, melynek címe „Energia jövőképek a Nyugat-Pannon Régióban – Stratégiák és Lehetőségek”. Bővebb információ a http://gazmag.hu/espan/ oldalon található.

Megjelent a GazMag 2013. januári száma. Az újság elektronikus formában megtalálható honlapunkon a "Megjelent számok" menüpont alatt. Jó olvasást kívánunk mindenkinek!

Békés, boldog, meghitt Karácsonyt kíván minden kedves olvasójának a GazMag szerkesztősége!

Megjelent a GazMag 2012. decemberi száma. Az újság elektronikus formában megtalálható honlapunkon a "Megjelent számok" menüpont alatt. Jó olvasást kívánunk mindenkinek!

Érdekel milyen a hangulat egy BL meccsen? Tudni szeretnétek, hogy zajlik a napja egy játékvezetőnek? Fiúk: Kíváncsiak vagytok milyen érzés, az Old Trafford és a Nou Camp gyepén „szaladgálni” teltház előtt? Lányok: Meg szeretnétek végre tudni, mi a les? Esetleg egy közös kép a magyar sztárbíróval? Akkor gyertek el mindannyian hétfőn, december 3-án, este 18.00-kor a győri Bridge Hallgatói és Oktatói klubba, ahol a kérdéseitekre személyesen [b]Kassai Viktor[/b] válaszol majd. A rendezvény látogatása ingyenes! Regisztrálni az alábbi linken lehet:

Sokan vannak, akik úgy gondolják, hogy egy állásbörze nem több egy olyan programnál, ahol a munkaadók bemutatják cégüket, aktuális ajánlataikat és ’repi’ ajándékokat osztogatnak. Ám, ha valaki felkészülten látogat ki egy állásbörzére, hamar megtapasztalhatja, hogy egy ilyen rendezvény milyen sokat segíthet az álláskeresésben. Gyere el Te is a HVG Állásbörzére 2012.szeptember 26-27-én, ahol több ezer állás- és képzési ajánlat mellett karrierépítést és szakmai fejlődést támogató előadásokon is részt vehetsz! www.hvgallasborze.hu