Kassai Viktor a Bridge-ben

Érdekel milyen a hangulat egy BL meccsen? Tudni szeretnétek, hogy zajlik a napja egy játékvezetőnek? Fiúk: Kíváncsiak vagytok milyen érzés, az Old Trafford és a Nou Camp gyepén „szaladgálni” teltház előtt? Lányok: Meg szeretnétek végre tudni, mi a les? Esetleg egy közös kép a magyar sztárbíróval? Akkor gyertek el mindannyian hétfőn, december 3-án, este 18.00-kor a győri Bridge Hallgatói és Oktatói klubba, ahol a kérdéseitekre személyesen [b]Kassai Viktor[/b] válaszol majd. A rendezvény látogatása ingyenes! Regisztrálni az alábbi linken lehet: http://my.szeportal.hu/formdesigner/shownewform/formid/26 A regisztráció határideje: 2012. 12. 02. (vasárnap) 23:59 Az este témái: * Információk a decemberben induló játékvezető képzésről * Élménybeszámoló a nemzetközi mérkőzésekről * Találkozástól a hármas sípszóig (Forrás: www.szeportal.hu)

HVG Állásbörze

Sokan vannak, akik úgy gondolják, hogy egy állásbörze nem több egy olyan programnál, ahol a munkaadók bemutatják cégüket, aktuális ajánlataikat és ’repi’ ajándékokat osztogatnak. Ám, ha valaki felkészülten látogat ki egy állásbörzére, hamar megtapasztalhatja, hogy egy ilyen rendezvény milyen sokat segíthet az álláskeresésben. Gyere el Te is a HVG Állásbörzére 2012.szeptember 26-27-én, ahol több ezer állás- és képzési ajánlat mellett karrierépítést és szakmai fejlődést támogató előadásokon is részt vehetsz! www.hvgallasborze.hu

Bemutatkozik az MKT GYISZ

Az egyetemi élet szerves részét képezik a különféle hallgatói szervezetek, és az általuk kínált szakmai programok, kikapcsolódási lehetőségek. Egy ilyen szakmai szervezet a Magyar Közgazdasági Társaság Győri Ifjúsági Szervezete (röviden MKT GYISZ) is.
Az MKT a magyar közgazdászok legrégebbi, legjelentősebb szakmai szervezete, 1894. május 27-én jött létre. Az országos szervezet elnökei mindig neves közgazdászok voltak, többek között Kautz Gyula, a Gazdaságtudományi Kar névadója is az MKT elnöke volt.
Az évek folyamán az ország azon egyetemein, ahol gazdasági képzés folyik, sorra alakultak meg az MKT Ifjúsági Bizottságai is. A Győri Ifjúsági Szervezet 1999-ban alakult meg. A győri szervezet olyan szempontból is egyedi, hogy az országban egyedüliként itt található MKT Szakkönyvtár, ahol számos magyar és idegen nyelvű szakkönyvet illetve folyóiratot találhat az érdeklődő.
Természetesen – mint minden diákszervezet – az MKT GYISZ sem csak szakmai oldaláról ismert. Tagjai az egyetem olyan közgazdász hallgatói (tagjaink között vannak egészségügyi- és mérnökhallgatók is), akik az előadásokon megszerzett tudásnál egy kicsivel többre vágynak, ugyanakkor nem vetik meg a bulizást sem. A szakmai programokon, és a tanárok részvételével megrendezett teadélutánokon kívül szalonnasütés, bográcsozás, forralt borozás, sörest, és farsangi bál is szélesíti rendezvényeink palettáját.
Az MKT GYISZ egy nyitott szervezet, mindenkit szívesen látunk a csapatban. Ha felkeltettük érdeklődésedet, vagy szívesen csatlakoznál hozzánk, akkor ne habozz, így egy e-mailt az mktgyisz@citromail.hu címre.

GazMag augusztusi szám

Megjelent a GazMag 2012. augusztusi száma. Az újság elektronikus formában megtalálható honlapunkon a "Megjelent számok" menüpont alatt. Jó olvasást kívánunk mindenkinek!

GazMag júniusi szám

Megjelent a GazMag 2012. júniusi száma. Az újság elektronikus formában megtalálható honlapunkon a "Megjelent számok" menüpont alatt.
Jó olvasást kívánunk mindenkinek!

Elindult a GazMag Eb blogja

június 8. és július 1. között Lengyelország és Ukrajna ad otthont a labdarúgó Európa-bajnokságnak.
Ebből az alkalomból indít blogot a GazMag. Az Eb aktualitásairól napi szinten írunk. Mérkőzésekkel, csapatokkal, játékosokkal kapcsolatos írásokkal, illetve esélylatolgatásokkal és szakértői véleményekkel is jelentkezünk. A blog az alábbi helyen érhető el:
http://gazmag.tk/euro12

GazMag májusi szám

Megjelent a GazMag 2012. májusi száma. Az újság elektronikus formában megtalálható honlapunkon a "Megjelent számok" menüpont alatt.
Jó olvasást kívánunk mindenkinek!