GazMag októberi szám

Megjelent a GazMag 2013. októberi száma. Az újság elektronikus formában megtalálható honlapunkon a "Megjelent számok" menüpont alatt. Kellemes időtöltést kívánunk mindenkinek!

HVG Állásbörze

Építsd a karriered a HVG Állásbörzén! Gyere el Te is és találkozz jövőbeli munkaadóiddal! Legyen szó akár munkáról, akár képzésről, vagy karrierépítést támogató programokról – a HVG Állásbörzén mindenki megtalálhatja a neki szóló lehetőséget a több mint 120 kiállító 5000-nél is több állás- és képzési kínálatában. Ne hagyd ki Te se! Több mint állásbörze – színes programok a rendezvényen: 14 előadás a Karrier Fórumon – legyen szó álláskeresésről, állásinterjúról, vagy egyéb, karrierépítéssel kapcsolatos kérdésről, itt megtalálhatod a választ! Külföldi állás- és munkalehetőségek a Mobility Fair -nek köszönhetően. Női KarrierSarok – ahol minden a női karrierépítésről szól! Szakmai Túraállomások – Kapcsolatépítés a munkaadókkal könnyedén. Válaszd ki a saját útvonalad, szakterületednek megfelelően! Akik ebben részt vesznek: Mi is várunk a mérnöki/IT/jó nyelvtudásúak számára kialakított útvonalon! Személyre szabott tanácsadások – A tartalmilag és formailag is tökéletes önéletrajz, vagy a magabiztos állásinterjú-szereplés – akár idegen nyelven is, döntő lehet a kiválasztás pillanatában. Készülj fel Te is! Gyere el Te is a HVG Állásbörzére, találkozzunk személyesen a rendezvényen! [u]www.hvgallasborze.hu[/u] Ott találkozunk!

GazMag szeptemberi szám

Megjelent a GazMag 2013. augusztus-szeptemberi dupla száma. Az újság elektronikus formában megtalálható honlapunkon a "Megjelent számok" menüpont alatt. Jó olvasást kívánunk mindenkinek!

GólyaMag 2013

Kedves Gólyák! Megjelent a GólyaMag, a GazMag című újság Nektek, elsősöknek szóló különkiadása!
Megtalálhatjátok honlapunkon a "Megjelent számok" menüpontban a Különszámoknál. Az újsághoz jó olvasást kívánunk, és természetesen élményekben és sikerekben gazdag egyetemi éveket is!

Felsőbb évesek figyelem!

Interjúalany kerestetik a GazMag gólyáknak készülő különkiadásához! Szeretnéd átadni tapasztalataidat az elsősöknek? Szeretnél követendő vagy elrettentő példát mutatni az egyetemre először érkező hallgatóknak? Szeretsz szerepelni? Ha bármelyikre "Igen" a válaszod, akkor TE vagy a mi emberünk.
Jelentkezz e-mail-ben az mkt.gazmag@hotmail.hu címen, vagy jelezz nekünk facebookon, és a hét folyamán meginterjúvolunk.

GazMag június-júliusi szám

Megjelent a GazMag 2013. június-júliusi dupla száma. Az újság elektronikus formában megtalálható honlapunkon a "Megjelent számok" menüpont alatt. Jó olvasást kívánunk mindenkinek!

GazMag különszám / MKT születésnap

A mai napon, azaz május 27-én ünnepli 119. születésnapját a Magyar Közgazdasági Társaság (1894-ben ezen a napon alapították az MKT-t). Így az sem véletlen, hogy a mai napra időzítettük a GazMag különszámának megjelenését. A "GazMag ökológiai lábnyoma" című különszám megtalálható honlapunkon a Megjelent számok menüpontban, a Különszámok kategória alatt. Mindenkinek jó olvasást kívánunk hozzá!

GazMag májusi szám

Megjelent a GazMag 2013. májusi lapszáma. Az újság elektronikus formában megtalálható honlapunkon a "Megjelent számok" menüpont alatt. Jó olvasást kívánunk mindenkinek!

A Lurkó(k)nak gyűjtenek

Gyűjtést szerveznek a győri Lurkó Alapítvány számára a Széchenyi István Egyetemen. Az alapítvány önkéntes tagjai olyan már megunt, vagy feleslegessé vált írószereket és kézműves fogyóeszközöket (például: gyöngy, damil, gyurma, ecsetek) várnak, amelyek boldogabbá tehetik a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház kiskorú betegeit. Arra kérnek mindenkit, hogy ezeket az eszközöket ne a szemétbe dobja, hanem inkább juttassa el a Lurkó Alapítvány munkatársainak. A gyűjtésre 2013. április 29. és május 3. között kerül sor Győrben, a Széchenyi István Egyetem AKIK Irodájában. Minden ilyennemű felajánlást – a gyerekek nevében is – örömmel és köszönettel fogadnak az alapítvány munkatársai.