Megjelent a GazMag 2013. áprilisi száma. Az újság elektronikus formában megtalálható honlapunkon a "Megjelent számok" menüpont alatt. Jó olvasást kívánunk mindenkinek!

Minden kedves olvasónknak Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!

A máról holnapra virradó éjszaka 2 órakor lép életbe a nyári időszámítás, ekkor kell az órákat egy órával előre, azaz 3 órára állítani. A Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. adatai szerint az óraátállításnak köszönhetően 1-4 százalékot csökken az áramfogyasztás.
Az óraátállítás az Európai Unióban egységesen alkalmazott módszer, a célja az, hogy a szokásos ébrenléti időszak – jellemzően reggel 7 és este 10 óra között – minél jobban közelítsen a természetes nappali világosság idejéhez.

Megjelent a GazMag 2013. márciusi száma. Az újság elektronikus formában megtalálható honlapunkon a "Megjelent számok" menüpont alatt. Jó olvasást kívánunk mindenkinek!

Szívesen kipróbálnád, milyen szerkesztőségben dolgozni? Úgy érzed, jobban csinálnád, mint mi? Ha bármelyik kérdésre "Igen" a válaszod, csatlakozz hozzánk!
Kiket keresünk? újságíró fotós grafikus karikaturista marketinges Ha felkeltettük érdeklődésedet, küldj egy e-mailt az [b]mkt.gazmag@hotmail.hu[/b] címre.

Megjelent a GazMag 2013. februári száma. Az újság elektronikus formában megtalálható honlapunkon a "Megjelent számok" menüpont alatt. Jó olvasást kívánunk mindenkinek!

Az MTA-RTKT és az MKT GYISZ meghívja Önt a 2013. február 21-én, Győrben megrendezendő ESPAN – Pannon Energia Stratégia (L00040) záró-konferenciájára, melynek címe „Energia jövőképek a Nyugat-Pannon Régióban – Stratégiák és Lehetőségek”. Bővebb információ a http://gazmag.hu/espan/ oldalon található.

Megjelent a GazMag 2013. januári száma. Az újság elektronikus formában megtalálható honlapunkon a "Megjelent számok" menüpont alatt. Jó olvasást kívánunk mindenkinek!

Békés, boldog, meghitt Karácsonyt kíván minden kedves olvasójának a GazMag szerkesztősége!

Megjelent a GazMag 2012. decemberi száma. Az újság elektronikus formában megtalálható honlapunkon a "Megjelent számok" menüpont alatt. Jó olvasást kívánunk mindenkinek!