Megjelent a GazMag 2013. októberi száma. Az újság elektronikus formában megtalálható honlapunkon a "Megjelent számok" menüpont alatt. Kellemes időtöltést kívánunk mindenkinek!

Építsd a karriered a HVG Állásbörzén! Gyere el Te is és találkozz jövőbeli munkaadóiddal! Legyen szó akár munkáról, akár képzésről, vagy karrierépítést támogató programokról – a HVG Állásbörzén mindenki megtalálhatja a neki szóló lehetőséget a több mint 120 kiállító 5000-nél is több állás- és képzési kínálatában. Ne hagyd ki Te se! Több mint állásbörze – színes programok a rendezvényen: 14 előadás a Karrier Fórumon – legyen szó álláskeresésről, állásinterjúról, vagy egyéb, karrierépítéssel kapcsolatos kérdésről, itt megtalálhatod a választ! Külföldi állás- és munkalehetőségek a Mob...

Megjelent a GazMag 2013. augusztus-szeptemberi dupla száma. Az újság elektronikus formában megtalálható honlapunkon a "Megjelent számok" menüpont alatt. Jó olvasást kívánunk mindenkinek!

Kedves Gólyák! Megjelent a GólyaMag, a GazMag című újság Nektek, elsősöknek szóló különkiadása!
Megtalálhatjátok honlapunkon a "Megjelent számok" menüpontban a Különszámoknál. Az újsághoz jó olvasást kívánunk, és természetesen élményekben és sikerekben gazdag egyetemi éveket is!

Interjúalany kerestetik a GazMag gólyáknak készülő különkiadásához! Szeretnéd átadni tapasztalataidat az elsősöknek? Szeretnél követendő vagy elrettentő példát mutatni az egyetemre először érkező hallgatóknak? Szeretsz szerepelni? Ha bármelyikre "Igen" a válaszod, akkor TE vagy a mi emberünk.
Jelentkezz e-mail-ben az mkt.gazmag@hotmail.hu címen, vagy jelezz nekünk facebookon, és a hét folyamán meginterjúvolunk.

Megjelent a GazMag 2013. június-júliusi dupla száma. Az újság elektronikus formában megtalálható honlapunkon a "Megjelent számok" menüpont alatt. Jó olvasást kívánunk mindenkinek!

A mai napon, azaz május 27-én ünnepli 119. születésnapját a Magyar Közgazdasági Társaság (1894-ben ezen a napon alapították az MKT-t). Így az sem véletlen, hogy a mai napra időzítettük a GazMag különszámának megjelenését. A "GazMag ökológiai lábnyoma" című különszám megtalálható honlapunkon a Megjelent számok menüpontban, a Különszámok kategória alatt. Mindenkinek jó olvasást kívánunk hozzá!

Megjelent a GazMag 2013. májusi lapszáma. Az újság elektronikus formában megtalálható honlapunkon a "Megjelent számok" menüpont alatt. Jó olvasást kívánunk mindenkinek!

Gyűjtést szerveznek a győri Lurkó Alapítvány számára a Széchenyi István Egyetemen. Az alapítvány önkéntes tagjai olyan már megunt, vagy feleslegessé vált írószereket és kézműves fogyóeszközöket (például: gyöngy, damil, gyurma, ecsetek) várnak, amelyek boldogabbá tehetik a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház kiskorú betegeit. Arra kérnek mindenkit, hogy ezeket az eszközöket ne a szemétbe dobja, hanem inkább juttassa el a Lurkó Alapítvány munkatársainak. A gyűjtésre 2013. április 29. és május 3. között kerül sor Győrben, a Széchenyi István Egyetem AKIK Irodájában. Minden ilyennemű felajánlást –...