A mai napon, azaz május 27-én ünnepli 119. születésnapját a Magyar Közgazdasági Társaság (1894-ben ezen a napon alapították az MKT-t). Így az sem véletlen, hogy a mai napra időzítettük a GazMag különszámának megjelenését. A "GazMag ökológiai lábnyoma" című különszám megtalálható honlapunkon a Megjelent számok menüpontban, a Különszámok kategória alatt. Mindenkinek jó olvasást kívánunk hozzá!

Megjelent a GazMag 2013. májusi lapszáma. Az újság elektronikus formában megtalálható honlapunkon a "Megjelent számok" menüpont alatt. Jó olvasást kívánunk mindenkinek!

Gyűjtést szerveznek a győri Lurkó Alapítvány számára a Széchenyi István Egyetemen. Az alapítvány önkéntes tagjai olyan már megunt, vagy feleslegessé vált írószereket és kézműves fogyóeszközöket (például: gyöngy, damil, gyurma, ecsetek) várnak, amelyek boldogabbá tehetik a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház kiskorú betegeit. Arra kérnek mindenkit, hogy ezeket az eszközöket ne a szemétbe dobja, hanem inkább juttassa el a Lurkó Alapítvány munkatársainak. A gyűjtésre 2013. április 29. és május 3. között kerül sor Győrben, a Széchenyi István Egyetem AKIK Irodájában. Minden ilyennemű felajánlást –...

Megjelent a GazMag 2013. áprilisi száma. Az újság elektronikus formában megtalálható honlapunkon a "Megjelent számok" menüpont alatt. Jó olvasást kívánunk mindenkinek!

Minden kedves olvasónknak Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!

A máról holnapra virradó éjszaka 2 órakor lép életbe a nyári időszámítás, ekkor kell az órákat egy órával előre, azaz 3 órára állítani. A Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. adatai szerint az óraátállításnak köszönhetően 1-4 százalékot csökken az áramfogyasztás.
Az óraátállítás az Európai Unióban egységesen alkalmazott módszer, a célja az, hogy a szokásos ébrenléti időszak – jellemzően reggel 7 és este 10 óra között – minél jobban közelítsen a természetes nappali világosság idejéhez.

Megjelent a GazMag 2013. márciusi száma. Az újság elektronikus formában megtalálható honlapunkon a "Megjelent számok" menüpont alatt. Jó olvasást kívánunk mindenkinek!

Szívesen kipróbálnád, milyen szerkesztőségben dolgozni? Úgy érzed, jobban csinálnád, mint mi? Ha bármelyik kérdésre "Igen" a válaszod, csatlakozz hozzánk!
Kiket keresünk? újságíró fotós grafikus karikaturista marketinges Ha felkeltettük érdeklődésedet, küldj egy e-mailt az [b]mkt.gazmag@hotmail.hu[/b] címre.

Megjelent a GazMag 2013. februári száma. Az újság elektronikus formában megtalálható honlapunkon a "Megjelent számok" menüpont alatt. Jó olvasást kívánunk mindenkinek!

Az MTA-RTKT és az MKT GYISZ meghívja Önt a 2013. február 21-én, Győrben megrendezendő ESPAN – Pannon Energia Stratégia (L00040) záró-konferenciájára, melynek címe „Energia jövőképek a Nyugat-Pannon Régióban – Stratégiák és Lehetőségek”. Bővebb információ a http://gazmag.hu/espan/ oldalon található.