Elmaradt a csoda, az olaszok győztek Budapesten

Elmaradt a csoda, az olaszok győztek Budapesten

Marco Rossi legénysége másodszor is kikapott az Európa-bajnoktól, így a második helyen fejezte be a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziójának csoportkörét.

A labdarúgó Nemzetek Ligája csoportkörének utolsó fordulójában a magyar válogatott hazai pályán 2-0 arányban vereséget szenvedett Olaszország legjobbjaitól, így ezúttal elmaradt a csoda, nem sikerült a kontinens négy legjobb csapata közé jutni, az Európa-bajnok olaszok jutottak a Nemzetek Ligája négyes döntőjébe.

Magyarország 20 évvel ezelőtt csatlakozott az Európai Unióhoz. A csatlakozás évfordulóját évek óta futóversennyel ünneplik Budapesten, a rendezvényév évre rengeteg embert mozgat meg. A 20 kilométeres távot egyéniben és csapatban is teljesíteni lehetett.

Idén is közel háromszáz bor szállt ringbe a Budapest Airport bora címért. A második alkalommal kiírt verseny öt győztesét a vállalat a legfontosabb partnereivel közösen, vakkóstolás keretében választotta ki.

A magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya kihirdette azt a 26 játékost, akik készülhetnek a nyári, németországi labdarúgó Európa-bajnokságra. Marco Rossi öt tartalékot is megnevezett.