Tendenciák a pénzügyi tudatosságban - letölthető kiadvány

"Tendenciák a pénzügyi tudatosságban" címmel megjelent a Magyar Közgazdasági Társaság Fintech és Pénzügyi Kultúra Szakosztálya és a FINTELLIGENCE Pénzügyi Kultúra Központ együttműködésével a 2019-es PÉNZ7 konferenciák tanulmánykötete.

Magyarországon a pénzügyi tudatosság és vállalkozói kultúra fejlesztését egy speciális eseménysorozat támogatja minden év tavaszán. A nemzetközi kezdeményezésre elindult PÉNZ7 eseménysorozat részeként versenyek, speciális tanórák és szakmai előadássorozatok segítik a pénzügyi kultúra terjesztését elsősorban a középiskolás generáció körében. A PÉNZ7 program keretében az ismeretterjesztő előadások mellett szakmai tanácskozások, konferenciák is zajlanak. Ezek válogatott előadásaiból, tanulmányaiból állt össze a Tendenciák a pénzügyi tudatosságban tanulmánykötet.

A kiadvány ezen a linken bárki számára ingyenesen elérhető.

Szoboszlai Dominik és Nagy Zsolt is betalált a Puskás Arénában rendezett felkészülési mérkőzésen, így a magyar labdarúgó válogatott két győzelemmel nyitotta a 2024-es évet.

Csökkenő forgalom mellett pluszban fejezte be e hetet a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A vezető részvények felemás eredménnyel zárták a kereskedést.