Nagy Restart - ingyenes online konferencia az újrakezdésről

A Marketingiskola.ro kezdeményezésére május 25 és 30 között Nagy Restart címmel ingyenes online konferencia-sorozat indul. Az előadások témája koronavírus-járvány utána talpra állás lesz, ami a korlátozások folyamatos csökkenésével lassan időszerűvé válik.

Az online előadásokon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Erre a https://nagyrestart.ro oldalon van lehetőség.

Az előadók között számos ismert név szerepel, többek között Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál megalkotója, Böjte Csaba atya, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, valamint Farkas Levente, a marketingiskola.ro tulajdonosa is megosztja gondolatait az érdeklődőkkel.

Az előadás-sorozat programja kapcsán arra érdemes figyelni, hogy mivel a konferencia szervezői erdélyi szakemberek, és Románia másik időzónába esik, így aki Magyarországról vagy Szlovákiából követné az előadásokat, annak 1 órát le kell vonnia a kezdési időpontokból (tehát a reggel 8-kor kezdődő előadás közép-európai idő szerint 7 órakor kezdődik).

Magyarország második legnagyobb tava a kerékpárosok körében népszerű kirándulóhely. A két kerékpáros komp átadásával új attrakcióval, és könnyebben bejárható útvonallal bővül a Tisza-tó turizmusa.

A múlt heti rekord után visszafelé korrigált a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A BUX gyengélkedéséből a Magyar Telekom kivételével a vezető részvények is kivették részüket.