Aláírta szerződését Alberto Salomoni a magyar női röplabda-válogatott újdonsült szövetségi kapitánya

A Magyar Röplabda Szövetség csütörtöki elnökségi ülése előtt, ünnepélyes keretek között aláírta szerződését Alberto Salomoni, az Európa-bajnoki résztvevő magyar női röplabda-válogatott újdonsült szövetségi kapitánya.

Az ötven éves olasz szakember korábban dolgozott a német női válogatottnál, az olasz és a német bajnokságban, jelenleg pedig az MTK Budapest vezetőedzője. A magyar női röplabda-válogatottnak idén zsúfolt programja lesz, hiszen júniusban világbajnoki selejtezőt játszik Horvátországban, érdekelt lesz a júliusi World Grand Prix-sorozatban, szeptemberben pedig az azeri–grúz közös rendezésű Európa-bajnokságon lép majd pályára. Az Alberto Salomonival megkötött szerződés a mostani válogatott idény végéig szól, de a felek kölcsönösen megerősítették, hogy a közös munkát hosszabb távra tervezik.

Szoboszlai Dominik és Nagy Zsolt is betalált a Puskás Arénában rendezett felkészülési mérkőzésen, így a magyar labdarúgó válogatott két győzelemmel nyitotta a 2024-es évet.

Csökkenő forgalom mellett pluszban fejezte be e hetet a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A vezető részvények felemás eredménnyel zárták a kereskedést.