Preszeller Tamás az ETO megbízott vezetőedzője

Az ETO FC Győr az őszi szezonból hátralévő 3 mérkőzésre Preszeller Tamást bízza meg  a vezetőedzői feladatok ellátására.

Németh Zoltán a klub korábbi vezetőedzője és az ETO FC Győr vezetősége hétfőn közös megegyezéssel szerződést módosítottak azután, hogy a csapat  4 egymást követő mérkőzésen kapott ki. A korábbi vezetőedző játékosmegfigyelőként dolgozik tovább a klubnál.

Az eddig szakmai igazgatóként dolgozó Preszeller Tamás megbízott vezetőedzőként való kinevezésére azért kerül sor, mivel a klub hosszú távú megoldást szeretne találni a vezetőedző személyére és a kialakult helyzetben nem kíván elhamarkodott döntést hozni.  A bajnokság szünete elegendő időt fog biztosítani a klubvezetés számára, hogy megtalálja a klub céljainak és elképzeléseinek leginkább megfelelő személyt a vezetőedzői teendők ellátására.

 

Összesen mintegy hatvan busz és teherautó feltöltéséhez elegendő üzemanyagot termel naponta az osztrák főváros első zöldhidrogén-üzeme. A hidrogén előállításához kizárólag megújuló energiát használó üzem április elején kezdte meg működését Bécs Simmering városrészében.

Magyarország második legnagyobb tava a kerékpárosok körében népszerű kirándulóhely. A két kerékpáros komp átadásával új attrakcióval, és könnyebben bejárható útvonallal bővül a Tisza-tó turizmusa.

A múlt heti rekord után visszafelé korrigált a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A BUX gyengélkedéséből a Magyar Telekom kivételével a vezető részvények is kivették részüket.