Elindult a GazMag sport oldala!

Köszöntjük olvasóinkat a GazMag sport oldalán!

A 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság alatt már jelentkeztünk egy tematikus oldallal a kontinenstornával kapcsolatosan, az idei évben pedig következik a várva várt labdarúgó Világbajnokság. Azonban úgy gondoltuk, hogy nem csak a torna alatt jelentkezünk, és nem csak a labdarúgást, hanem számos más sportágat is megcélzunk, így az idei évtől rendszeresen jelentkezünk sporthírekkel. Kezdésnek a Szocsiban megrendezésre kerülő Téli Olimpia történéseiről is beszámolunk. Azonban nem csak a profi sportot követjük figyelemmel, hanem számos amatőr versenyről is írunk majd, és ajánlani fogunk egy-két lehetőséget azoknak, akik nem csak olvasni, hanem űzni is szeretik a sportokat.

A sportrajongóknak tehát a havonta megjelenő online újságunk mellett érdemes lesz látogatni honlapunkat is, ugyanis számos eseményről csak itt fogunk beszámolni.

Minden jelenlegi és jövőbeli olvasónknak jó olvasást és jó sportolást kívánunk!

Magyarország második legnagyobb tava a kerékpárosok körében népszerű kirándulóhely. A két kerékpáros komp átadásával új attrakcióval, és könnyebben bejárható útvonallal bővül a Tisza-tó turizmusa.

A múlt heti rekord után visszafelé korrigált a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A BUX gyengélkedéséből a Magyar Telekom kivételével a vezető részvények is kivették részüket.