Kassai Viktor a Bridge-ben

Érdekel milyen a hangulat egy BL meccsen? Tudni szeretnétek, hogy zajlik a napja egy játékvezetőnek? Fiúk: Kíváncsiak vagytok milyen érzés, az Old Trafford és a Nou Camp gyepén „szaladgálni” teltház előtt? Lányok: Meg szeretnétek végre tudni, mi a les? Esetleg egy közös kép a magyar sztárbíróval? Akkor gyertek el mindannyian hétfőn, december 3-án, este 18.00-kor a győri Bridge Hallgatói és Oktatói klubba, ahol a kérdéseitekre személyesen [b]Kassai Viktor[/b] válaszol majd. A rendezvény látogatása ingyenes! Regisztrálni az alábbi linken lehet:LINK A regisztráció határideje: 2012. 12. 02. (vasárnap) 23:59 Az este témái: * Információk a decemberben induló játékvezető képzésről * Élménybeszámoló a nemzetközi mérkőzésekről * Találkozástól a hármas sípszóig (Forrás: www.szeportal.hu)

Összesen mintegy hatvan busz és teherautó feltöltéséhez elegendő üzemanyagot termel naponta az osztrák főváros első zöldhidrogén-üzeme. A hidrogén előállításához kizárólag megújuló energiát használó üzem április elején kezdte meg működését Bécs Simmering városrészében.

Magyarország második legnagyobb tava a kerékpárosok körében népszerű kirándulóhely. A két kerékpáros komp átadásával új attrakcióval, és könnyebben bejárható útvonallal bővül a Tisza-tó turizmusa.

A múlt heti rekord után visszafelé korrigált a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A BUX gyengélkedéséből a Magyar Telekom kivételével a vezető részvények is kivették részüket.